Gyors videó mérőgép, Felszíni szkennelő mérőgép, 3D optikai felületi szkennelő gép

1.Multi-menetes számítás, magas számítási sebesség.
2.A részek felületének gyors elérése pontfelhő adatokkal
3.Kulturális emlékek beolvasása és 3D-s megjelenítés

Termék részletek


A. A rendszer alkalmazási köre

A hátrameneti tervezés : Gyors hozzáférés a felszínre az alkatrészek pont felhő adatok, megépíteni egy háromdimenziós matematikai modellt, hogy elérjék a cél a termék gyors tervezés.

Terméktanúsítás : A gyártósorok termékminőség-ellenőrzése, formája és pozíciómérete érzékelhető, különösen alkalmas a komplex, ívelt felület gyors és nagy pontosságú érzékelésére, öntvényeket, kovácsolásokat, sajtolásokat, penészgombákat, műanyagokat, faanyagokat és más termékeket.

Egyéb alkalmazások: Kulturális emlékek beolvasása és 3D-s megjelenítés, rendellenes fogpótlás, plasztikai sebészet és a felső felület működése.

QQ 截图 20170630093054.jpg

B. Terméktechnológiai előny

Az Advanced Core technológia: A nemzetközi fejlett, heterodinális többfrekvenciás fáziseltolódású 3D optikai mérési technológia elfogadása, a felületi permetezés nélküli objektumok túlnyomó többsége közvetlenül beolvasható és színes fekete tárgyakat is beolvashat.

Magas mérési sebesség: Több menetes számítás, magas számítási sebesség. Egyszeri beolvasási számítási idő 2 ~ 4 másodperc, ami 1,3 ~ 4 millió pontot érhet el.

A mérési szélesség állítható: a felhasználó igényei szerint, egy vagy több objektívvel ellátva, amelyek különböző mérési szinteket érhetnek el, egyetlen mérési szélesség: 32mm × 24mm ~ 1000mm × 1000mm.

Automatikus varrás: Globális illeszkedés a beolvasási folyamathoz, automatikus kötés, amely a mérföldkő és a mért munkadarab jellemzőinek összekapcsolását támogatja.

Válassza ki a beolvasást: A nagy hatékonyságú beolvasás, a kézi kiválasztás ellenőrzésének támogatása, a letapogatási sebesség és az utófeldolgozás hatékonyságának növelése.

Színes szkennelés: A szkennelés során az objektumok háromdimenziós alakja egyaránt képes a textúrainformációk beolvasására és kiadására.

Gazdag utófeldolgozási funkció: A zajcsökkentés pontfelhőjének optimalizálása, a fúziós pont felhőfelülete (törölje az átfedő felületet), a pontfelhő automatikus utófeldolgozási funkciói, mint például a kitöltési lyukak, a háromszög.

Gazdag elemzés funkció: A pontfelhő hatótávolságával számos koordináta-transzformáció, elem illesztés, mindenféle szög- és méretelemzés működik.

Különböző adatkimeneti interfészek végrehajtása: Pontfelhő (ASC, IGS), Háromszögháló (STL), Textúra térkép (OBJ).

Átfogó adatok: Van optikai szonda funkció, alkalmas lehet a gerincre, lyuk helymérésére.

A termék teljesítménye stabil: több tucat hazai és külföldi felhasználó megerősítette teljesítményét stabil. Több hazai katonai felhasználót is magában foglaló (Kína repülési kísérleti akadémia, a kínai repülőgép erőssége, összetett anyag, 43 kutatóintézet stb.); Az Európa és az Egyesült Államok egyeteme (NEWCASTLE egyetem, Glasgow Egyetem, Purdue Egyetem stb.), Belföldi egyetem (Tsinghua Egyetem, Harbin Ipari Egyetem, Nanjing Aeronautika és Űrhajózási Egyetem stb.).

Technikai támogatás: független kutatás és fejlesztés, az egyéni fejlesztés rugalmas; Erős kutatási és fejlesztési csúcstechnikai csapat, amely átfogó megoldásokat és műszaki útmutatást nyújt Önnek.

QQ 截图 20170630093210.jpg

C. Paraméterek

TÍPUS

XTOM


Mérési tartomány

400 mm * 300 mm

Mérési paraméterek

Mérési pontosság

0.01mm

Dot pitch

0.2mm

Mérési távolság

850mm

Mérési mélység

> 300mm

Fényképezőparaméterek

Eredet

Németország

Mennyiség

2

Interfész típusa

Gigabites hálózatot

Kamera képpontok

2,3 millió pixel ( 1920 képpont × 1200 képpont )

Az objektív gyújtótávolsága

25mm

D. Munkakörnyezet

- Biztosítsa a berendezés rendszerének pontosságát és megbízhatóságát a berendezés mérésekor;

- Teljesítmény: AC 220V plusz vagy mínusz 10% 50Hz + + 2% (megbízható földelés);

- Munkahőmérséklet: 0 ℃ -40 ℃;

- Kalibrációs hőmérséklet: 20 ℃ ± 2 ℃;

- Relatív páratartalom: ≤ (70 ± 10)%;


Mint a világ egyik vezető kínai gyártója és szállítója a nagy pontosságú gyors videó mérő gép, felületi szkennelés mérőgép, 3d optikai felület szkennelő gép, itt van, várja a kapcsolatot.
Vizsgálat