Hengeresség mérőműszer, Henger felderítése

1.A pontos körkörös rács Németországból behozott 2.A gép van beállítva, a különböző előírások és hossza rubin próbák 3.A szerkezete aerosztatikus csapágy kerül alkalmazásra a nagy pontosságú rotarymeasurment platform

Termék részletek

Mint az egyik vezető kínai gyártók és a beszállítók nagy pontosságú hengeresség mérőműszer, hengeres felismerés, hogy itt vár a kapcsolat.

Alkalmazás:
Leadsy sorozat hengeralaktól mérőgépek főként méréséhez a forgótest munkadarabok, amelynek különböző felületek szabályos vagy szabálytalan, folyamatos vagy szakaszos, mint például azok kereksége, hengeresség, linearitás, körfutási, egytengelyűségi, simaság, párhuzamosság, merőlegesség, felületek hullámosság és hamar. Továbbá, spektrális elemzés, hullámmagasság elemzés shafts'curvature elemzés és ugrás tartomány egyaránt el lehet végezni a gépen.
Jellemzők:
1. A szerkezet aerostatic csapágy kerül alkalmazásra a nagy pontosságú rotarymeasurment platform, amely nem képes a főorsó a gép által érintett kopás, így élettartama is meghosszabbítható.
2. az adatgyűjtési és pontos körkörös rács importált társaságában HEIDENHAIN németországi, valamint vonatkozó technika megvalósul.
3. A készülék úgy van beállítva, különböző előírások és hossza rubin probes.Furthermore a különleges próbákat és a berendezési tárgyak szerint lehet megtervezni, hogy az ügyfél igényeinek.
4. A gép hatékony elemzési funkció, például a linearitás, hengeresség, simaság, párhuzamosság, koaxiális, ütésmentes, hullámosság és a hullám magassága analysis.It lehet elemezni a frekvencia spektruma az alkatrészek felületét állam és véglegesen és hullám amplitúdója lehet ajánlani.

Vizsgálat