Haza > Hírek > Tartalom

REZGÉS KEZELÉSI MÓDSZER A CMM

Jul 26, 2016

Rezgés a mérési gép pontosság és a stabilitás, hogy elég a pontosság érdekében CMM befolyásoló fő tényezőket, létre kell hoznia egy megfelelő környezet mérőgép.


Ha telepítés CMM ahol nagyban befolyásolja a rezgés, hajlamosak vagyunk, hogy fogadja el az út, az Alapítvány kezelésére (letörés, elkülönítési árok), de az elkülönítés mód van nyilvánvaló hiány (mint CMM precíziós termékek nem teljesíthető, és a környezet, ha a felhasználó a padlón nyilvánvalóan nem fogad el Alapítvány rendszer), csillapító mechanizmus kialakulását tette az Alapítvány rezgés szigetelés elégtelensége miatt.


Nano precíziós autonóm design szabadalmi technológia--CMM csillapító mechanizmus. Egyszerű és kényelmes telepítő. A gumi egészségügyi betét elhelyezése a felső és alsó csillapítási gumi blokk mátrix, behelyező a két helyezze be egymást a fel és le a Vezetőoszlop hely biztosítása érdekében. Négy menetes lyuk a két mátrix hordozó csatlakoztatható a csillapítási CMM vagy a földre. Négyszög útmutató pillér, amely hatékonyan megakadályozza a megdöntésére vagy átütemezés miatt egyoldalú erőt csillapító eszköz van szerelve.