Haza > Hírek > Tartalom

A CAD-KOORDINÁTA MÉRÉSI GÉP HASZNÁLAT

Jul 29, 2016

bridge cmm

Koordináta mérőgép széles körben használták a penész, a Repülőgépipar, a személygépkocsi-gyártó ipar. A koordináta mérőgép a CAD alkalmazása használja a szoftver, a számítógép által kifejlesztett fejlett mérési vizsgálat elvégzését.

Koordináta mérőgép széles körben használták a penész, a Repülőgépipar, a személygépkocsi-gyártó ipar. CAD koordináta meThis vizsgálati módszer alkalmazásának mérés hiányában a tényleges leletek szoftver CAD-modellek. Nagymértékben csökkenti a nyomozás szakaszában a tényleges vizsgálati objektum, a művelet és nem csak javítja az észlelési hatékonyságának, a vizsgálati erőforrások megtakarítása, de Labor intenzitása csökken.

coordinate measuring machine cmm

A fordított mérnöki kimeneti használt CAD. A kódvisszafejtés az a folyamat, rajzok vagy a releváns adatokat a munkadarab, összehasonlítva a hagyományos eljárással, amelyek a munkadarabot rajzok vagy a vonatkozó adatokat. A kódvisszafejtés először felett, hogy három koordináta mérési gép segítségével pontosan mérni a formák, minták, és CAD funkciók segítségével mért adatok kezelésére, és előállít egy vagy több CAD adat file formátum.

measuring system

Nano precíziós konfiguráció CMM CAD szoftver, amely kell mérni, a CAD-modellek importálni erős funkcióval rendelkezik és ez is dolgozik-ban offline mód-hoz nyit szoftver öntanuló funkciót, a rendszer automatikusan generálja a mérési program, is lehet szimulált mérés, kiderül a működési hibákat folyamat mérésére az elérési útját, és gyűjtsük össze pontokat, és, hogy módosítsa a program. Az aktuális mérési minimalizálhatja az esetleges problémák, és maximális biztosíthatják a mérés során.


Három összehangolják mérési gép, mint egyfajta közös mérőgép, hiszen nagy mérési pontosság és a hatékonyság és kényelmes működés. Azt is észre online mérési. És a CAD funkciók bevezetését, három koordináta mérési gép nagyobb helyet használ.


E-mail:2972853095@QQ.com