Haza > Hírek > Tartalom

Az ok, amiért Áruk elakadás At brazil Egyéni (II)

Jan 12, 2017

3. MAPA

A Ministério da Agricultura, PECUARIA e Abastecimento, ami Portuguesefor Mezőgazdasági Minisztérium, állattenyésztés és kínálat, MAPA a szabályozó ügynökség felügyeletéért felelős import áruk az állati és növényi eredetű. Mivel a helyzet az egészségügyi termékek és kozmetikumok behozatala, az ilyen termékek behozatalának feltétele, az import-engedélyezési, ami szükséges, hogy törölje az árut brazil szokások.

A cég áru- állati vagy növényi eredetű regisztrálni kell MAPA. A regisztrációhoz szükséges bemutatni a következő dokumentumokat a SIF, a Federal Inspection Service:

• Másolás az Alapszabály

• másolata CNPJ Card

• bejegyzése Company Form

• importőr nyilatkozata alkalmas feltételei termék tárolás

Ugyancsak feladata SIF ügynökök, hogy felügyelje, hogy az import áruk állati vagy növényi eredetű volt legális. Ezek a szerek különös figyelmet fordítanak-e higiéniai követelményeket tiszteletben tartják, mivel ezek veszélyeztethetik a brazil szektorok állatokkal foglalkozó és zöldségek.

Szintén a MAPA ellenőrzés a csomagoláson vagy a raklapok, hogy eljött az árut. Ha áruszállításra farekeszben például fertőtlenítése bizonyítvány vagy tanúsítvány Hőkezelés lesz szükség.

4. Inmetro

Inmetro megköveteli, hogy bizonyos termékek, amelyek megtalálhatók ebben a cikkben kell hitelesíteni, annak érdekében, hogy kereskedelmi forgalomba Brazíliában, és ugyanazok a szabályok vannak terheli a behozott árut. Ebben az esetben a terméket valamelyikével kell tanúsítani:

• A külföldi szabályozó ügynökség, amely elismeri Inmetro

• Inmetro, érkezéskor Brazíliában

Minden olyan termékeket, amelyek a kötelező igazolása Inmetro egy speciális engedély szükséges ahhoz, hogy importálni őket. Minden esetben jelen rendelet száma 354 által Inmetro egy Declaração de Liberação para IMPORTACAO de Produtos, portugálul bocsátásra vonatkozó nyilatkozat importja Products, kell kérni Inmetro.

5. adóellenőr a brazil szövetségi Bevétel

A Receita Federal do Brasil, amely a brazil szövetségi Revenue, betartatásáért felelős vámszabályok. Erre a célra az adóellenőr a brazil szövetségi Bevétel is megengedett, hogy felügyelje az import semmilyen árut Brazília és így tudja ragadni bármilyen árut, ha megértik, hogy valami baj van azzal, ahogyan az árukat foglalkozott, különösen a leszállás folyamat, még akkor is, ha a bemutatott okmányok az importőr által rendben volt.


Megjegyzés: A cikk repost származó Realogistics

http://www.realogistics.com/index.html