Haza > Hírek > Tartalom

A KÜLÖNBSÉG EBTWEEN FULL-AUTOMATA ÉS FÉLAUTOMATA CMM

Jul 22, 2016


Három CMM, sőt, teljesen automata, félautomata és manuális típusú osztható. Automatikus teljesen vezérli a számítógép, miközben a kézi teljesen ellenőrzött mesterséges. Félautomata és a teljesen automata rotációs tű fej és ellenőrzési rendszer, így amíg ha kell átalakítani a tű szög, meg kell átalakítani a szonda szög kézzel nem. Hadd tudja, a különbség a félautomata és teljesen automatikus!


A. az árkülönbség

A vevő szemszögéből az első aggodalomra kell az árkülönbség, félautomata CMM szonda vezetője különbözik tőle, teljesen automata összeesküvők. A kézikönyv az olcsóbb, mint az automatikus...

B. mérési pontosság

Relatív, hogy az ár, a mérési pontosság egyike az olyan értékpapír, amely tesztelheti a termék e minősített, így a nagyobb pontosság vezethet, hogy jobb minőségű. Félautomata, szükségessége mesterséges, állítsa be a vizsgálat, lehet, hogy néhány hibát a mérési folyamat. A teljes automatikus teljesen vezérelni PC, amely nagyban csökkenti az emberi hiba. Így viszonylag automatikus CMM pontossága is magasabb, mint a félautomata CMM.

C. termelő hatékonyság

A gazdálkodó gyökere kivéve minőségi hatékonyságát. A teljesen automata CMM által ellenőrzött számítógép mérésére, amely csak szükséges, a mérnök a számítógép előtt és a program során. Míg a félautomata CMM nem, egy manuális módszer hatása miatt. Olyan hosszan, mint kell átalakítani szonda kézzel így félautomata CMM birtokol kevesebb előnye, mint a teljes automata összeesküvők.

Bemutatjuk a félautomata és a teljesen automata CMM fenti különbség. Valójában nem mondani, melyik a jobb, mert a választás között teljesen automata és félautomata teljesen tényleges helyzete miatt. Mi nem lehet általánosítani.