Haza > Hírek > Tartalom

AZ ÖSSZEHASONLÍTÁS A NYOMTÁV ÉS A CMM


Egy speciális eszköz, ami mindenféle mechanikus méret ellenőrzése által gyártott ipari termelés vállalati, alkalmas a sorozatgyártású termékek, mint az autóalkatrészek, szakmai mérési eszközök, mint a féknyergek, helyére dugó mérőműszer, helyezze a mérőműszer, stb. Lehet, hogy a következő intézkedéseket: a kulcs jellegét meghatározza nyomozás, jellegzetes vonal észlelése, észlelési funkcionális lyuk, a nagy deformáció terület felderítése során a szerelési folyamat, prototípus szerelvény, a korai szakaszában a funkció megfelelő észlelési és így tovább. CMM tartozik egy ilyen nagy pontosságú mérés szerszám, szinte minden alkatrész kell mérni, beleértve a mérőeszköz pontosságát is szükséges támogatást a CMM. CMM egyfajta széles körben használt mérőműszerek, de CMMs általában nem alkalmas online mérési. Van néhány különbség az alábbi.

1. kerül. Egyszeri befektetés mérőműszer kevesebb, mint a CMMs, de hosszú távon gondolkodó, CMM ára alacsonyabb, mint a költségét szelvény. Mérőműszer mérési kell, hogy a mért tárgy modellek, az ára nagyon magas. És CMM, együtt a rugalmas rögzítés az előnyei költség hosszú távon, bár a kezdeti beruházás is nagyobb, és bizonyos napi karbantartási költség.


2. rugalmas. Mérő berendezés részei vagy összeszerelés külön mérési egyfajta, a legtöbb nem rugalmas. CMM, együtt a rugalmas rögzítés mérhető szinte mindenféle alkatrészek, a rugalmasság, nagyon jó.


3. mérő kényelem. A kényelem, a mérőműszer is nagyon jó, amelyek csak szükség-hoz tesz a részek, a mérőműszer. CMM rugalmas rögzítés rögzített részek, amelyeket együtt megállapítani egy koordináta-rendszer, program, stb, de a mérés kényelme, hordozható arm gép nagyban megfelel a mérés kényelme érdekében.


4. pontosság . Lámpatest pontossága általában ±± 0,15-0,2 mm. Ha a tolómérő, a pontossági szint esetén a ±0,1 mm. CMM pontossága elérheti mikron szinten általában.