Haza > Hírek > Tartalom

"Made in China" Rio olimpia

Aug 23, 2016

31 olimpiai záróbankettjén ünneplik a augusztus 21., Rio de Janeiro, Brazília. Összesen 70 érmet kaptunk, és mi büszkék vagyunk a sportolók. Továbbá, MADE IN CHINA is áthatja az olimpián. És most, tudassa velünk további részletek.

Gyártott-ban álla- metró

November, 2015-ig 90 metrók speciális olimpia minden érkezett Rio.

A K + F és a gyártó "Olimpiai metró" CRRC Changchun vasúti járművek Co., Ltd. Ez az útvonal a tervek 300000 emberek minden nap, amit rövid idő a város magtok terület-ból olimpiai játékok fél órán belül. Azt is tervezték, a helyi viszonyok és a forgalom áramkör, a brazil kulturális elemeket ötvöző. A K + F "Olimpiai metró" hoz létre egy kínai bevetései tengerentúli olimpiai játékokra.

Made in China--levegő tartály

A légkondicionáló berendezések megüresedett állás szertartás telek melyik tud ragaszkodik 82000 emberek--a Maracana stadion made in China.

Gree levegő tartály és az olimpiai helyszínek és egyéb támogató projektek, szolgáltatás, ami azt is jelenti, hogy "Készült a kínai" nyert felülvizsgálata és jóváhagyása a szociális felelősséget és átfogó az OCOG biztosít.

Made in China--biztonsági ellenőrző eszköz

Kínai vállalattól, a Nuctech Co., Ltd. és a Dahua Technology Co., Ltd., stb, amelyek röntgen átvilágító berendezések és a videó megfigyelő termékek.

Röntgen letapogató, arc-felismerés technológia és a gömb alakú kamera nyújt biztonsági olimpiai játékok.

Made in China--Intercom rendszer

A kaputelefon rendszer, az olimpiai játékok nyitó és záró ceremóniák, vitorlázás játékkal és az olimpiai falu a minden-ból Kína.

Kínai vállalkozások, Hytera kommunikáció Co., Ltd., biztosít 1200-digitális kaputelefon Szervező Bizottság, és egyben a független szellemi tulajdonjogok XPT továbbfejlesztett rendszer virtuális fürtöt.

Made in China--műszaki gépek

A gép a legnagyobb szám, és a legnagyobb léptékű Rio része 's olimpiai falu van gyártott-ban Kína.

Made in China--mérkőzés berendezések

Jinling Sport Co., Ltd. biztosít röplabda mérkőzés 2016-ban Rio olimpia.

Made in China--kabalái baba

2,5 millió Rio olimpiai kabalái, Vinicius és emlékérmek és jelvények repülni Kínából, a Rio.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:overseas@cmm-nano.com