Haza > Hírek > Tartalom

Bevezetés a koordináta mérési gép

Nov 23, 2017

Szerint a fejlődés a koordináta mérőgép hozzájárulnak a technológia és a különböző módokon eszköz fejlesztése. Koordináta mérőgép is jobb, hogy fejlődés elérése, ha tartani a fejlődés is, hogy megértsék az érték az egész területén.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

Szakmai mérési szoftver mi értékelni az űrlap jellemzők révén ezeket a pontokat, és számítsuk ki a méretét és pozícióját. A koordináta-mérő műszer is használható, amely összegyűjti az adatokat, az elválasztó pont hasonló kiváltó szonda módszerrel. Fürkésző a szonda a három dimenziós mérőműszer jó természetes gyakorisága, már nem motoros vagy mechanikus szerkezet, amely alkalmas a nagy sebességű szkennelés. Nagy pontosságú elkülönítési optikai fürkésző a szonda mérőrendszer, közvetlenül tükrözik az eltérés a szonda, a jobb pontosság és a gyors, dinamikus válasz.

A koordináta mérőgép számos konfigurációk és megoldások részére fürkésző a szonda, amely lehet alkalmazni különböző méretben és a konfigurációk CMM nagy pontosságú. A nagy pontosságú folyamatos ellenőrzési vezetője nagyon alkalmas az adatgyűjtés nagysebességű kontúr doboz és összetett alakzat munkadarab.