Haza > Megoldások > Tartalom

Rezgés kezelési módszer CMM II.

Aug 05, 2016

A modern gyáripar három koordináta mérőgép egyre inkább alkalmazzák a termelési folyamat, ami a termék célkitűzései és a kulcs a minőségi fokozatosan változott a végső ellenőrzést, a gyártási folyamat ellenőrzése. Az adatok visszajelzést, hogy időben beállítsa a paramétereket a feldolgozó berendezések ahhoz, hogy termék minőségének és előállítási folyamat stabilitását és termelési hatékonyságának javítása.

renishaw probe head

Mivel egyre több és több mérési gép applicated termelési hely, a rezgés válik egy visszatérő probléma. Míg felhasználók teszt feldolgozása, ha a rezgés vizsgálati adatok három koordináta gép kívül esik, akkor azt nagy hatással a mérési pontosság. Ebben az időben kell építeni különleges alap.

Ha a rezgés vizsgálati adatok három koordináta gép a tartományon belül, ebben az időben, a mérési eszköz telepítési helyen meg kell felelnie a következő feltételeknek:

1. minden irányban a színátmenetet a föld alatt 5 mm/m általában van.

(2) a földi csapágy kell nagyobb összeget maximális tömegének mérésére a gép és a legnagyobb tömegű alkatrészek mérésére.

3. a telepítés, a mérési gép terület kell, törés nélkül a felületi aktivitása

4. a földre támogatja a pontot és a környező durva pontot fel kell takarítani.

patent aibration cushion to reduce vibration

Csillapító mechanizmus, amely a szabadalmi (szabadalmi szám CMM is biztosítunk ZL 2014 2 0532122.0). Praktikus az új technológia a csillapítás a gumi.

És ez a rezgés retard, és a pontosság érdekében a gép.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:overseas@cmm-nano.com