Haza > Megoldások > Tartalom

A használata CMM az autógyártás

Aug 10, 2016

A gyors fejlődés ipari termelési környezetben a K + F és gyártási számos komplex mechanikai alkatrészek minden kell speciális vizsgálati technológia és eszközök, különösen a precíziós gépek kutatás, számjegyvezérlésű szerszámgépek gyártás, autóalkatrész gyártás, repülőgép- és az elektronikai ipar felemelkedése. A koordináta mérőgép, mint a fontos a nagy precíziós eszköz, már egyre több és több értékes, kutatók és a termelés miatt képes felismerni, on-line felderítése és automatikus mérés kényelmes, három-dimenziós tér dimenzió mérés.

A személygépkocsi-gyártás terén a minőségi cél a modern gyáripar az amennyire lehetséges, az alkatrészek gyártása, a tervezési követelményeknek megfelelően megtartani. Azonban ha arról, hogy a gyártási folyamat és a design, kell irányítani, hogy a gyártási folyamat. A leghatékonyabb módszer irányítani a gyártási folyamat az, hogy pontosan mérjük a méret után hogy az információk, elemzés és visszajelzés az adatokat a termelési folyamat, annak érdekében, hogy folyamatosan a termékek minőségének javítása. Ellenőrzési folyamat lényege az, hogy pontosan mérő munkadarabokat méretét. Három koordináta mérési gép egyike a leghatékonyabb módja, hogy pontosan mérni és értékelni a méret adatait. És akkor, ahelyett, hogy számos felszíni mérőeszközök, sík mérési eszközök, rögzített vagy egyéni kombináció drága mérő-és kézi mérőeszközök pontosságának. Ezáltal nagymértékben csökkenti az időt a komplex jármű-ellenőrzés elvégzéséhez szükséges. Három koordináta mérési gép tud nyújtani a gyári termék vizsgálat, kalibrációs gép, vevő minőségi és egyéb funkciók ta ugyanabban az időben, miközben méret adatok, például a termelési folyamat feltételek-hasznos információk a process control.

A megjelenés, a test a leg--bb intuitív kijelző jármű tervezési és gyártási szinten. És a nagy pontosságú szervezet a minőségbiztosítási, szép formájú, időtakarékos és a minőségi, az autó. Minőségét meghatározó szerepet játszik a verseny. Így tudjuk használni a nagy pontosságú, nagy hatásfokú három koordináta mérési gép pontosságot vizsgáló elemzés, on-line nyomon követése és a kötegelt feldolgozás az auto ipar termelési végrehajtásához.

Három összehangolják mérési gép, mint egy új, hatékony precíziós műszereket egy feltűnő előnye van. Most hogy széles körben használták a gépgyártás. Válik, hogy egyetemes vizsgáló berendezések, a modern ipari vizsgálati és minőség-ellenőrzés.


Kérjük, értesítse én ha akármi kérdés vagy tanácsadás

E-mail: overseas@cmm-nano.com