Haza > Megoldások > Tartalom

A módszer, hogy megszüntesse a hiba CMM

Aug 26, 2016

Napjainkban három koordináta mérési machine(CMM) egyre szélesebb körben használták, hanem olyan precíziós eszköz szoftver mély hatással a mérési pontosság. CMM mint az egyik leggyakoribb mérési szoftver, lehet, hogy sok probléma mesterséges művelet, folyamat, ami vezethet a befolyása a mérési pontosság. Keres egy több hatékony módja, hogy csökkentse a hiba vált napi kell az ipari mérési. Mi a legjobb út alatt három koordináták hiba kiküszöbölésére néhány tipp:

 bridge CMM with video systemprecison and practical coordinate measuring machine

Először is amikor keressük a módját, hogy csökkentsék a hiba-ból három koordinálja a mérőműszer, a legjobb módja annak, hogy fontolja meg a modell, vagy a termékek összeszerelése átfogóan, különben lehet, hogy sül. Ha használjuk a kézi típus, folyamat, amelynek során minden egyes szereplő kell próbáljuk azonos sebességgel pont, így az a maximális csökkentése okozta, mesterséges működési hiba.

Másodszor ha az általunk használt automatikus mérési gép, minden a mérésének időpontjában, automatikus mérő elemek állandó sebesség mód, ez nagyban csökkenti a mérési erő hatása a mérési eredményeket. Ezenkívül a mérési elemek kiválasztásakor az effektív hossz kell hosszú amennyire csak lehetséges, különösen az alap eleme. Ez garantálja a hatás mérésére.

Mindent mint három koordináta mérőműszer feladata fontosabb a jövőben, használók május szembenéz egy csomó befolyásoló pontosságát, tehát jobb lenne képes kezelni a módszer csökkenti ezeket a hibákat, hogy pontosabb mérési eredményeket.


Kérjük, értesítse én ha akármi kérdés vagy tanácsadás

E-mail:overseas@cmm-nano.com