Haza > Megoldások > Tartalom

Hőmérséklet és páratartalom hatása a CMM

A normál üzemi hőmérsékletre három koordináta mérési machine(CMM) 20 ℃±2 ℃, és a páratartalom 40-70 %. A hőmérséklet a CMM emelkedett alulról tetejére, és a hőmérséklet változik minden pillanatban. Így a különbség, az egyes tengelyekre, hőmérséklet és alkatrészek hőmérséklete befolyásolja a három mérési gép mérési pontosság hangolja össze. Sőt ha túl nagy a páratartalom, hogy rosszul rozsdásodik a lebegő blokk, és néhány kulcsfontosságú Alap komponensek a gép, amely közvetlenül károsítja a műszer mérési. Tehát mi, amennyire csak lehetséges, a beltéri hőmérséklet és páratartalom biztosítása érdekében ellenőrizni a normális tartományban, annak érdekében, hogy javítsa a pontosság három koordináta mérési gép.

 NANO Metrology is a manufacturer of Precision measuring machine

Három koordinálja mérési gép, mint egyfajta precíziós műszereket, időszerű karbantartás is a gép élettartamát meghosszabbítja, garantálja a pontosságát, és csökkentheti a bukási arány.

Három koordináta mérési gép, a szigorú, a környezet, így szükség van, hogy szigorúan ellenőrzi a szoba hőmérséklet és a páratartalom.

Gáz hordozó CMM soha nem hord szerkezete, elméletben, de ha nem tiszta a levegő erőforrás, olaj, víz vagy szennyeződést, amely okozhat gáz csapágy blokk, komolyabban a gáz, csapágy, és úszó vasúti semmiből. Így kell rendszeresen ellenőrizni a gép levegőben és lefolyó víz, rendszeresen tiszta szűrőből és olaj és víz elválasztó. Levegő forrás is kellene szentelni figyelmet, levegő kompresszor- vagy ellátást, a gasholder is rendszeresen ellenőrizni kell.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:overseas@cmm-nano.com