Haza > Megoldások > Tartalom

A különbség a CMM és normál mérés (II.)

Hiba helyzet tényleges összegét tényezők a változásokat a mért elem társul. Mint a viszonyítási alap, a tényleges részek is birtokol hiba alakzat, így meg kell szimulálni benchmark elemek hagyományos mérés, amelyek általában a felszínre elég alakú.

Használata eseténhárom koordinálja a mérési gép, csak meg kell mérni a munkadarab koordináta pontok több, akkor a számítógép párhuzamos hibát is kiszámítható. Precíziós mérő CMM pontosságától függ, ez birtokol semmi így csinálni-val leletek a hely, így még inkább közel a tényleges helyzet alkatrészek tesztelik.

Felületi mérés lehet osztani két csoportra oszthatók: egyik az elmélet a mért felület alakjától már ismert, akkor értékelni a tényleges felület, sőt gyakran igényel mérő görbült felület profil hibája; A másik pedig az elmélet hajlított felület alakja ismeretlen, a tényleges mért adatok, illik elmélet felület. A hagyományos módszer elsősorban az első fajta mérés.

A mérés során a használata CMM csak kell helyezni a workbench, helyes pozicionálás és az összehangolás, a vizsgálandó részek mérésére több ponton a manuális mérési mód, és hasonlítsa össze a mért eredményeket elméleti kontúr.

Hagyományos mérési módszer van nem csak a szegény ismételhetőség, de alacsony mérési hatékonyság. Három koordináta mérési gép több nehéz elsajátítani, mint a hagyományos mérőműszerek, de lehet mérni a geometria mérete és alakja egy időben. A mérési pozíció hiba nincs szükségünk a kisegítő eszköz a szimuláció benchmark. Továbbá a CMMnagy mérési pontosságés hatékonyságának mérése, ami a gyártási minőség vizsgálatot kell.


Kérjük, értesítsen minket, ha bármilyen quesrions vagy tanácsadás

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com