Haza > Megoldások > Tartalom

A különbség a CMM és normál mérés (I)

Oct 13, 2016

A fejlődés-a modern ipar egyre több és több bonyolult mechanikus alkatrészek alakja követelményeinek akkor is szükség van egy gyors és megbízható mérési módszer, hogy működjenek együtt.Három koordinálja a mérési gép (CMM)mint egyfajta hatékony precíziós mérőműszerek, amelyek megfelelnek a fenti követelményeknek. Ezért széles körben használják a gépgyártás, műszer gyártása, elektronikai ipar, aerospace és a nemzeti védelmi és egyéb iparágak. Különösen mérésére alkalmas testrészek, meghal, precíziós öntés, shell autó, motor alkatrészek, CAM repülőgép típusú szerv, amely a tér görbült felület alkatrészek.

1. geometriai méretének és alakjának mérése

A mérés a munkadarab geometriai mérete és alakja, a hagyományos módszer általában szükséges önállóan végez. Különösen a munkadarab alakját mérése azt, követelve a munkadarab követelményeinek. Fog kerülni sokkal több időt, mint a tényleges mérés, mint a tábla szélétõl mérésekor kell állítanunk a három gyors felületi pontok ugyanolyan magasságú, mint a tabletta.

Ellentétben a hagyományos módszerekkel CMM egyidejűleg mérjük, a méretét és alakját. Három összehangolják mérési gép tekintetében a mért objektum diszkrét pontok halmaza gyűjteménye. A mért tárgy és a különböző követelményeknek a gyűjtemény több diszkrét pontokon, ahelyett, hogy a mért tárgy, keresztül kiszámításának meghatározásához a mérete és alakja az objektum számának mérése. A munkadarab mérés előtt először is a szonda kalibrálása kiküszöbölésére hiba befolyása miatt változikkörnyezeti állapot. És majd tárgyak vagy folyamat benchmark design alapján, meg kell keresse meg a munkadarab koordináta-rendszerben. Nincs olyan követelmény, a munkadarab befogó és állítsuk be, csak meg kell tartani a munkadarab stabil marad.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com