Haza > Megoldások > Tartalom

A fejlődés mérése a jövőben

Nov 28, 2016

Mérés egy ősi és feltörekvő üzleti, ez fejlett mellett a szociális termelés és a tudományos-technológiai fejlesztés. Ugyanabban az időben a szint mérő munka ország modernizációs is megjelöli. Munka mérése egy módja annak, hogy javítsák a gazdasági haszon, ipari vállalatok, és is a termelés és a termékminőség javítása érdekében biztosítékot.

A gazdasági tevékenységek, több mint 80 %-os ipari termelés is megvalósítani csak után egy mérés, mérő az iparosodott országokban végzett tevékenységek hozzájárul 4 % ~ 6 %-a bruttó nemzeti termék (GNP) mérés a "szem", az ipari termelés. Az elmúlt 25 évben, a megjelenése a 3D lézerszkenner és optikai technológia méréstechnika szerezte meg a gyors fejlődés. Ennek eredményeként, ez a mező észre további fejlesztése, az új funkciók a jövőben, amelyek fokozzák a kapacitás, minőség-ellenőrzés és a tesztelés. Új fejlesztési erőfeszítések is eredményez változást a gyártási folyamat.

A metrológiai vizsgálati feladat kerül át a laboratóriumi a termelési műhely. Ez az elmozdulás kulcsa a hordozhatóság, az egyszerűség és a hajlékonyság-ból berendezés. Ezenkívül a mérés esetében emberi beavatkozás nélkül hajtják végre, a gyártási folyamat lesz képes-hoz kijavít maga szerint automatikus mérés eredményét.

Mert amérőberendezésekvan több és több közel a termelési műhely, rendelkeznie kell egyszerűség és könnyű-hoz használ, amely lehet, hogy a gyártó a részek teszt. Az ellenőrzés és a minőség-ellenőrzés része már nem párhuzamosan, ez lesz a gyártási folyamat szerves részét. Mérési több alkalommal elvégzi a gyártási folyamat során, így több mérések mielőtt a pótalkatrészek tevődik össze.

Most egyre több és több piaci szereplők kell végezni a minőség-ellenőrzés és vizsgálat közvetlenül a termelési műhely. Így a mérőberendezést is több intuitív és könnyű-hoz használ és ért. A tudásszint és a szükséges szakmai is csökkenni fog.

A jövőben emberi beavatkozás az automatikus mérési rendszer váltja fel. A programozás várhatóan a rémálom, minőség-ellenőrzési csoport azonnal, mert ők lesz lenni több elhajló-rugalmas és könnyen kezelhető szoftver és hardver integráció elfogadása. Végén a nap, ez csak egy kicsit egyszerű, ezért robot is külön nyilvántartást és a programozás, az út folytatására.

Végül az intelligens mérés lesz egy teljes megfordulása a gyártási folyamat. Alapján az automatikusmérési megoldás, gyártási folyamat észre automatikus javítás. Ezt a koncepciót valójában sok futurista közös kívánságát.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com