Haza > Megoldások > Tartalom

A fejlesztési 3D háromdimenziós mérő eszköz (III.)

Oct 27, 2016

D. érintés nélküli mérés

A non-contact módszer mérésére háromdimenziós munkadarab, főleg az optikai módszer utal. Van erő mérése jelenléte ahagyományos kapcsolatot mérésa módszer. Ha a hosszú mérési idő radius kompenzáció szonda szüksége van. De optikai érintkezésmentes méréstechnika megoldani a fenti problémákat sikeresen, és dédelgetett, mert a magas válaszadási, nagy felbontású. Mindenféle nagy teljesítményű alkatrészek, félvezető lézer, a díj - coupled device, a kép érzékelő a megjelenése a helyzet érzékeny eszközök és így tovább, optikai érintkezésmentes méréstechnika lesz gyors fejlődés. Az elmúlt években minden típusú ofoptical méréstechnika ért el nagy fejlődés, az adott területen.

Lézer pásztázó módszer elfogadása az optikai híres háromszögben, a díj - coupled device, vagy értelme a helyzetben érzékeny készülék digitális lézer kép megszerzés elvégezni. Ez alapján CCD érzékelő, amely a bunching pont elmélkedés és a fény szóródás elkerülése és a egy egyszerű pixel felbontású magas. Tehát használ CCD kap egy magasabb mérési pontosság.

Általában, annak érdekében, hogy garantálják anagy pontosságúmérési, kalibrálási meg kell vizsgálni a felszínen melyik hasonló-hoz objektum felületét.


Kérjük infrom, nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com