Haza > Megoldások > Tartalom

A fejlesztési 3D háromdimenziós mérő eszköz (I)

Oct 20, 2016

A gyors fejlődés a tudomány és technológia számos területen egyre inkább javasolt mérete és alakja a munkadarab paraméter követelményeinek. Jelenleg, bár emberek van sikeresen kifejlesztett sokféle mérési módszerek és eszközök, mindegyikük rendelkezik a korlátozás, a költség, a mérési tartomány és a pontosság stb., amelyek canand #39; t a tudomány és a technológia fejlődésének igényeit. Az alábbiakban vannak előnyei és hátrányai a 3D-s mérés szerszám.

A. kapcsolat mérésére

a. CMM

Három dimenziós kapcsolati mérési módszer fejlődött a hagyományos típusú. Manapság ahárom összehangolására a machine(CMM) mérésia sikeres modell módszerének fejlesztéséhez és a 3D-eszközök használatával. Három koordináta mérési gép, nem csak a egyfajta többfunkciós mérőműszer, de a nagy pontosságú, erős átfogó geometriai mérőberendezések egyfajta. A ' precíziós gépek, precíziós tervezés, elektronikus technológia, számítástechnika, szoftver technológia és a magas technológia.

Három koordináta mérési gép általában áll fő szerkezetét, mérési rendszer, vezérlőrendszer,szonda rendszer, bemutatás berendezés, a számítógép és a terminál berendezések, mint például a nyomtatók és displayer. Kapcsolatuk alatt látható.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com