Haza > Megoldások > Tartalom

Az előnyei Kézikönyv, félautomata és teljesen automata CMM

Sep 22, 2016

Három koordináta mérőgép (CMM) egyfajta mérési gép, amely képes képviselni geometriai alakú, hossza és kerülete a kör elválasztó körén belül egy tér. Meg lehet osztani kézi, félautomata és teljesen automata típus.

Félautomata CMM, míg az automatikus CMM, hogy hiányzik a teljesen automatikus tű tapintó rendszer . Amikor a munkadarab mérése a program szerint, miután átalakítani a szonda a különböző szögben, meg kell használni a mesterséges átalakulás.

A pontosság, a kézi három koordináta mérőgép tiszta kézi, így a véletlen hiba több mint automata típusú. Teljes automata koordináta mérőgép, míg félautomata, teljesen automatikus CMM az automatikus ellenőrző rendszer a mérés idején, ami elvégzi szakaszos mérési programozással. Tehát míg a kézi három koordináta mérőgép, automata típusú nagyban javítja az észlelési hatékonyságot.

Az ár tekintetében, kézi típusú mivel nincs mozgás ellenőrző rendszer, így az ár is viszonylag alacsony. Általában kézi típusú magas követelmény a szereplők, annál több tapasztalatot szolgáltatók, a nagyobb pontosság érhető el. Általában, ha ellenőrző összeg kicsi, és a pontosság nem magas, lehet választani kézi CMM. Félautomata típus van bizonyos előnye az ár, mint az automatikus CMM. De a hatékonyság mérése, teljesen automata jobb.

Kérjük, értesítsen minket, ha bármilyen kérdése van, vagy tanácsot

E-mail: overseas@cmm-nano.com