Haza > Megoldások > Tartalom

Hogyan viselkedni tiszta a rács ura CMM

Sep 02, 2016

Nagy pontosságú koordináta mérőgép kell a beltéri pormentes környezetben dolgozni, a hőmérséklet között 18-22 fok, a páratartalom vezérelt 40 és 70 % közötti kell vezérelni. Olyan mérési környezet alkalmas légkondicionáló berendezéssel kell telepíteni. Feltételes felhasználó tud választ-hoz felszerel szárító levegő minőségének biztosításához. Bárhárom koordinálja a mérési gép ilyen jó környezetben, a rácsot a vonalzó továbbra is kell tennie, hogy a rendszeres karbantartás. Ez a mérési pontosság érdekében, és három koordináta-mérő műszer élettartamát meghosszabbítja.

Rács vonalzó precíziós mérő összetevő, a karbantartási nagy szerepet játszik a mérési pontosság javítása. Fúj a jegyzetek a jobb út-hoz tiszta rács vonalzó a következők:

Először mártsuk a dehidratált alkohol nedvszívó labdát, nedvszívó labdáért törölgette a rácsot a vonalzó egyik oldaláról a másik oldalon fog, és kicserélhetjük azt a tiszta pamut labdát törölje le, újra. Vattával nem használható fel újra, és oda-vissza ne törölje. Fordítson különös figyelmet, hogy köze, hogy ne érintse az olvasó fej folyamat törölgette. Mert olvasó fej van hozzászokott olvas ráccsal érzékelő kalibrálása, helyét és a távolság a ráccsal pontosan beállítani. Ha ezek a dolgok változnak, ez akarat okoz a olvasási hibák, nem tudja elindítani a rendszert, ezért mindenképpen érdemes figyelni rá; És ne hagyja, hogy a zaj, a pamut szál bottal a a rács, rost adszorpciós elektrosztatikus hatással olvasófej fog termelni. Vonalzó ráccsal kell nem gyakran törölte, negyed vagy fél egy év az OK gombra.

Renishaw nyitott rács vonalzó van egyfajta védőfóliát ráccsal uralkodó réteg. Ha azt szeretné, hogy tisztítsa meg, mártsuk a teniszflanell a víz graze, vagy törölje a vízmentes etil-alkohol. De a vízmentes etil-alkohol minőségének magasnak kell lennie, amely nem tartalmazhat metil-alkoholt, mert metanol korróziója miatt a védőfóliát.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:overseas@cmm-nano.com