Haza > Megoldások > Tartalom

Öt-tengelyes REVO Multi-érzékelő mérési rendszer

Aug 16, 2016

REVO-2 egy új feljavít termék, amely egy forradalmian új Multi-érzékelő koordináta mérési gép öt tengely mérés. REVO-2 és az új CMM vezérlő UCC S5 vannak a tanulságokat a sikeres REVO Multi-érzékelő rendszer, amely az erősebb hatalom és a kommunikáció képességét és RVP kép szonda és egyéb legfrissebb REVO érzékelőkkel használható.

 advanced trigger scanning probe five-axis fast scanning probe

REVO-2 az Optimalizálás merevlemez gömb alakú levegő, figyelembe véve a két rotor-tengely, amely tud nyújtani egy merev mérési platform technológia van elfogadott. Két tengely a leg--bb haladó brushless motor hajtja, a felbontás, a kódoló módosul az eredeti 0,08 másodperc 0,002 mp. Adásakor 100 mm hosszú tűt, a helymeghatározó felbontás lehet eljutni 0,001 um, melyik van majdnem 40-szer, mint a termelési technológiák.

Renishaw előterjesztett új kép fej (RVP) függvényében, amely egyaránt használható REVO. RVP hozzáadja a funkciókat, mint a ravaszt, gyors kapcsolat, szkennelés, és felületi érdesség mérés alapján az érintés nélküli nyomozás fokozása a funkciókat REVO Multi-érzékelő.


Kérjük, értesítse én ha akármi kérdés vagy tanácsadás

E-mail: overseas@cmm-nano.com