Haza > Megoldások > Tartalom

Pontosság érdekében a koordináta mérőgép--gránit

Nov 03, 2016

Precíziós gyártási egyike a legfontosabb fejlesztési iránya mechanikus gyártás, ez méri a high-tech-egy ország szintjét szimbólumává vált. Vágó-él technológia és a védelmi ipar is függ a pontos kimutatását. Három koordinálja mérési gép magas egyfajta hatékonyPrecíziós mérőműszerek, széles körben használt gépek gyártása, műszer gyártása, elektronikai ipar, aerospace és a nemzeti védelmi és egyéb iparágak. Gránit-három koordináta mérés alkalmazása megerősítette, évekkel ezelőtt már. Nincs más olyan anyag, ami jobb, mint a gránit, amely képes eleget tenni, a mérési követelményeket rögzítő van.

Jellemzők:

Aránya: 3.07

Rugalmassági tényező: 128Gpa

Nyomó szilárdság: 262.2Mpa

Hajlító szilárdság: 374.8Mpa

A víz felszívódását: általában 0,5 ~ 0,7 %-át

Lineáris kiterjedés: 55 együtthatója ~ 73 × 10-6℃

Shore keménység: 79.8(Amount to HRC>55)

Előnyök:

(1) jó stabilitást. Százmillió év után a természetes öregedés elleni kezelés belső feszültséget megszűnt. A szervezet stabil, hogy szinte alakváltozás nélkül, a pontosság stabil marad hosszú ideig.

2. egyszerű feldolgozással. Mellett csiszolás, fényezés, a ' könnyű-hoz kap a nagy pontosság és a felületi érdesség. -A ' nem érzékeny a hőmérséklet. Hővezetési együttható és variációs hőtágulási együtthatója kicsi, egyenletes hiányában egy állandókörnyezeti hőmérsékletlehet fenntartani a pontosságát. A precíziós berendezések a hőmérséklet okozta torzulás befolyásolja a pontosság. De gránit nem érzékeny a hőmérséklet, a hőmérséklet nyugodt, ezért lehet elérni a nagyobb pontosság.

(3) a könnyű karbantartás. Azzal a feltétellel, tiszta felület a gránit van nagyobb ellenállás nélkül deformáció, így nem befolyásolja a pontosságát.

4. jó rezgés felszívódását. Rezgés rendkívül kedvezőtlen tényezők a pontosságot.

5. a nem-vezető, diamágneses.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com