Haza > Megoldások > Tartalom

Az új generációs innovációs mérése

Aug 18, 2016

Öt tengely méréstechnika három koordináták mérése machine(CMM), és a szonda központi tengely, amely nagyban csökkenti a dinamikus hiba a mérési nagysebességű szinkron mozgása utal. 5-tengelyes alkalmazott komplex leletek a nagy pontosságú, nagy hatékonyságú mérése, különösen a repülés, repülőgép, katonai ipar és más területeken.

A hagyományos mérési módszer a CMM ellátja felszíni adatok megszerzéséhez szükséges mozgás. A tehetetlenségi gyorsulás hatására a gép szerkezeti eltérése, és majd a mérési hiba jön létre.

PH20 probe headhigh speed five-axis scanning probe

Öt tengely mérési technológiát együtt szabad forgatás szonda, a szonda áthelyezheti két forgástengelye ugyanabban az időben, a mérési folyamat alatt. Amely áttöri a hagyományos korlátozások. Ezért CMM működhet a legjobban, a CMM mozgatni megfelelően állandó sebességgel mozgó egy vektor irányát. Relatív, hogy a CMM, szonda a könnyebb súly és a jobb dinamikus teljesítmény, és jobban alkalmazkodnak. Így képesek gyorsan a módosítás nyomon követése a munkadarab-geometria, és nem fogja importálni káros dinamikus hiba. Továbbá azt is gyorsítsák fel a felszíni mérési sebesség, csökkentheti a mérési ciklus.

Öt tengely mérési technológia nem csak a mérési hatékonyságának javítása, de lerövidíti gyártási átfutási ideje a legnagyobb mértékben, amely átfogóbb minőségi értékelést ad a gyártóknak.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:overseas@cmm-nano.com