Haza > Megoldások > Tartalom

Előtt összerezzenés a CMM

Sep 19, 2016

Mérő műszer 3D a mérőgép pontossága egyfajta. Így a pontosság a legfontosabb, de a pontosság nem csak döntenek a gép például keret, szonda és így tovább, úgy is lehet határozni, a környezet és a működési készségek. Az alábbiakban néhány megjegyzéseket a művelet előtt elkezd a CMM.

A vezetősín feldolgozás pontossága 3D mérési gép magas, és a távolság a levegő csapágy kis. Ha por vagy más szennyeződés az útmutató, okoz gáz csapágy és vezető vasúti semmiből. Így az útmutató meg kell tisztítani minden alkalommal, amikor a gép elindítása előtt. Fém sín légi közlekedési benzin wipe (120 vagy 180 # benzin) kell tisztítani, és meg kell tisztítani a gránit útmutató a vízmentes alkohollal.

Emlékszem rá, nem adhat minden zsír gáz szem előtt folyamatban karbantartás; Mérőgép, még akkor is, ha nem lehet használni hosszú ideig, is fenn kell tartania a hatékony környezeti hőmérséklet, páratartalom. Ezért javaslom, hogy végez rendszeres légkondicionáló párátlanítás kármegelőzési mérési gép alatt a magas hőmérséklet és a magas nedvesség környezet;

Ha három Koordinátamérő gép nem használt hosszú ideig, a munka megkezdése előtt kell elkészíteni: kontroll Beltéri hőmérséklet és páratartalom (24 óra), a párás környezetben kell rendszeresen megnyitja a villamos vezérlőszekrényt annak érdekében, hogy az áramkör teljesen száraz és nedves, amikor hirtelen töltés miatt a kár elkerülése érdekében. Ellenőrizze a levegő, a tápegység. Érdemes beállítani a feszültséget stabilizálni forrás.

Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:overseas@cmm-nano.com