Haza > Megoldások > Tartalom

Koordináta mérőgép CNC megmunkáló

A fejlődés, a gyáripar CNC gép már széles körben használják. Feldolgozó vállalatok minden rendelkeznek saját CNC gép vagy számjegyvezérlésű feldolgozás központja. CNC gép alkalmazását a vállalkozások, amelyek a feldolgozóipar termékek kiváló minőségű mechanikai, ugyanabban az időben, hogy a feldolgozási kapacitás növelése csökkenti gyártási idő, javítása vállalkozások gazdasági előnyeit.

percision measuring machine

Három koordináta mérési gép egyfajta mérőberendezés kombinált optikai, mechanikus, elektronikus és számítógépes technika a nagy pontosság, magas hatásfok. CMM bocsáthat ki hatékony mérése az első cikk-ellenőrzés és a gyártási folyamat összetett alakzat és precíziós alkatrészek. Így nyújthat a leghatékonyabb és pontos adatok szerszámgép lámpatest és kiigazítás vágás eszköz helyzetét és a programban.

Feldolgozóipari van saját precíziós CNC berendezések megfelelő, hogy dolgozzanak ki a kiváló minőségű termékek. Kiváló minőségű termékek alapvetően a realizált a gyártás folyamatán, ahelyett a végső ellenőrzését. A minőségi cél a modern gyáripar lehetőség a alkatrészek gyártása design követelményeinek megfelelően. A gyártási folyamat és a tervezési egyöntetűség érdekében azonban a gyártási folyamat során ellenőriznie kell. Gyártási folyamat ellenőrzése az a leghatékonyabb módja az, hogy pontosan mérjük meg a méret után kap méret információt, kontraszt lehet visszajelzést a termelési folyamat elemzése révén javítsa a feldolgozási technológia vagy a gyártási folyamatot, annak érdekében, hogy folyamatosan javítja a termék minőségét.

five axis auto probe head PH20

Három koordináták az egyik leghatékonyabb módszer pontos mérése és értékelése a mérete, és ahelyett, hogy a mérési eszközök széles választékát is. Ezáltal nagymértékben csökkenti a szerszámok szükséges az összetett termék tesztelése és beszerzési költséget, amely viszont nagyban csökkenti a vizsgálati idő.

CNC megmunkáló berendezések nem nélkülözheti CMM, mechanikus termékek gyártása során. Az alkalmazás három koordináták megbízható adatokat, a fejlesztés és a termelés CNC termékek, a kiváló minőségű termékek biztosítása érdekében, és fontos szerepet játszik a gazdasági hasznokat a gazdálkodó javítása.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:overseas@cmm-nano.com