Haza > Megoldások > Tartalom

A használata CMM a Reverse Engineering

Aug 11, 2016

A kódvisszafejtés egyfajta termék a tömegtermelés és a másodlagos fejlesztési technológia fejlett a huszadik században. Mert ez ellentétben a hagyományos termék fejlesztése érdekében, ezért gyakran nevezik a mint reverse engineering. A kódvisszafejtés a kereskedelmi és katonai hardver mező eredménye. Fő célja, hogy az eredeti termékek mérését elvégezni ha nem könnyen hozzájuthatnak a szükséges információkat. Másodszor, hogy CAD termék modellt felállítani, majd végezze el a megfelelő kezelés a termékmodellhez, új termékeket állítanak elő. A fordított mérnöki, a három koordináta mérési gép egy fontos berendezések. A termék, az eredeti digitális és termék felszíni újjáépítési folyamat megköveteli a három koordináta mérési gép támogatása.

Digitális eredeti termékek az első lépés a fordított mérnöki fejlesztés, is a legkritikusabb lépés. A pontosság, a digitális termékek hatással lehet a termék elemzése és másodlagos kialakulása a termék. Használata közben koordináta mérési gép, képes elérni nagyobb pontosság követelményét és a termék pontos 3 d modell.

Három koordináta mérési gép is két csoportba sorolhatjuk: lépjen kapcsolatba a mérési és érintésmentes mérésére. Lépjen kapcsolatba a mérési módszer érzékelő fej érintkezésének mintákat, és rögzíti a koordinátákat a minta felületén. Ravasz és folyamatos típusa osztható. Repülőgépipar, gépkocsiipar és más iparágak nagy minta általában választani kapcsolati mérés. A kiváltó típus mérési mesterségesen is tervezett, amely minél több pontot a nagy görbülete, vagy éles görbület módosítása területen. Míg területén viszonylag lapos, akkor lehet mérni kevesebb pont pontosság követelményének.

Non-kontakt mérési módszer elsősorban alapul az alapelv az optikai, akusztikai, mágnesesség területén és így tovább. Gyorsan a nagyszámú sűrű pontok a teljes felületen a minták gyűjtése halmaz, ami könnyen kezelhető, és csökkentheti a mesterséges mérési tervet.

Fogott három koordináta mérési gép adatmennyiség nagyon nagy, ami tud elér magas pontosság követelményét. Így széles körben használják a fordított mérnöki.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha kérdése vagy tanácsadás

E-mail: overseas@cmm-nano.com