Haza > Megoldások > Tartalom

CMM használat a hajózási ágazat

Sep 21, 2016

Az elmúlt években a kínai #39; s hajóépítő ipar kapott a soha nem látott fejlemény szerint a vonatkozó statisztikák azt mutatják, 2013-ban Kína #39; s hajóépítési befejezett 4,534 holtteher tonna, új megrendelések elért bruttó 69.84 millió tonna. Mivel 2010, mint a világ #39; s hajóépítő, kínai ne No. 1 a 4 év alatt a világ.

Hajó gyáripara is the megtestesült of az ország #39; s gyártási technológia szintjén. Tengeri dízelmotor hajóépítő alapvető részei, a fejlesztési vezet a szerszámgép ipar, különösen a nagy, nehéz gép-szerszám-fejlesztés és az innováció, és azt is nagyon szigorú követelményeimérőberendezésekalkalmazkodni a nagy pontosságú alkatrészek mérésére. Típusú Marine diesel motor alkatrészek vannak főleg a doboz részek, beleértve a felső és alsó forgattyúház, hajtókar, főtengely, hengerfej, lendkerék shell részei, és így tovább. Egyéb összetevők relatív, azt a funkciók, a nagy méretű, több mérési elemek és nagy pontosságú. Ígynagy-híd és a nagy töltőhely precíziós mérő műszeraz ideális megoldás ágy dízel-motor alkatrészek és részegységek, különösen a mérési legfőbb szerve.

A legfőbb szerv az Alapítvány a dízel motor, támogatja a teljes dízel-motor. Valamennyi rész és a kiegészítő rendszer közvetlenül vagy közvetve rögzített, a test, amely kompakt és egyszerű fenntartása megjelenését. Ezért a fő szervezet kimutatása, a legbonyolultabb mérési dízel-motor alkatrészek.

NANO töltőhely sorozatTitan, aÖsszefoglalólehet kielégíteni a keresletet a nagyméretű munkadarab mérés. Van a fejlett technológia, a szigorú gyártási folyamatok pontos és hatékony megoldást jelentenek a Repülőgépipar, a honvédelmi, gépkocsigyártás, penész, hajók, és így tovább.


Kérjük, értesítsen minket, ha bármilyen quesitions vagy tanácsadás

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com