Haza > Megoldások > Tartalom

A légi közlekedés penge CMM használat

Aug 22, 2016

Repülőgép motor ipar a lényege a gyártás és a jelölést, a nemzeti tudományos és technológiai szinten. Penge "szíve" a repülőgép motor alkatrészek, amelyek úgy döntött a motor teljesítmény, a biztonság és az élet. Ezért a minőségi kimutatása penge, összetettebb és szigorú. A hagyományos kimutatási módszert a speciális berendezések használatával tesztelje a penge, amely vezet alacsony nyomozás hatékonyságát és rossz pontosságot. Az elmúlt években, a népszerűség-ból három koordináta mérési gép, a legszélesebb körben alkalmazott módszer-hoz használ a kapcsolat CMM mérésére a penge felületen a kétdimenziós fürkésző vizsgálati módszere.

REVO probe in blade measuring

Három koordináta mérési gép széles körben használják a mérési mechanikus alkatrészek méret és pozíció tűréshatárokat. Adatgyűjtés keresztül a szonda kiváltó vagy fürkésző-ra a darab, majd a számításokat a szintézis az elem kell mérni, és az eredményt a szoftver végzi. Ez méri az objektum digitalizálás, javítsa a mérési pontosság révén hiba kártérítésre technológiát, és felismerni, hogy az automatizálás és a nagy hatékonyságú repülési penge mérési rugalmas mérő szoftver.

NANO precíziós három koordináta mérési gép használják Repülőgépipar, a honvédelmi, a lámpatest és a penész előállító iparágak, mint a gépjármű-pótalkatrészek a 3D mérce. Ez felfegyverez-val racionális DMIS mérő szoftver, melyet a Német PTB. A szoftver van modul tesztelése. Penge észlelési modul támogatja a ravaszt, és a szkennelés felismerés mód, támogatja a szakasz fürkésző. Ez is gyorsan kiszámítja a mért helyzete fontos paraméterek a penge, nagymértékben javítja az észlelési precizitás és a hatékonyság.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail: overseas@cmm-nano.com