Haza > Megoldások > Tartalom

CMM környezeti feltételek

Aug 24, 2016

Mérési gép koordinálja a precíziós mérőműszerek, a környezet állapota hatással lehet egy bizonyos fokú, a mérési pontosság, úgy, hogy a legjobb munkakörülményeket kell biztosítani.

1. nagy pontosságú mérésére követelménynek

1.1 hőmérséklettartomány: 20±2 ℃

1.2 hőmérséklet-változás: < 0.5 ℃/h; < 1 ℃ / 24h

1.3 hőmérsékleti gradiens: < 0,5 ℃, m

1.4 gép meg kiegyensúlyozó hőmérséklet-idő: > 48h

Megjegyzés: A gép pontosságát csökken, ha a hőmérséklet nem éri el az előírt követelményeknek.

2. viszonylagos nedvességtartalom

Munkahelyi környezet páratartalma hatással van a gép, a következő két fő szempontok:

A magas páratartalom megkönnyíti, hogy a rozsda a gépalkatrészek, hogy befolyásolja a gép működik és az élethosszig tartó; Alacsony páratartalom teszi, hogy könnyen előállíthatók statikus okoz rossz hatással a számítógép és az ellenőrzési rendszer működésének. A megfelelő páratartalom tartománya 45 % – 60 %-át.

3. a tisztaság

A statikus és por esetleg hatással lehet a mérési gép, Érintésvédelmi vezetése és antisztatikus figyelembe kell venni a tervezés, a Föld felszínén és a falfelület.

4. a levegő

Tiszta és száraz. A páratartalom is kevesebb, mint 15 %-os

Levegőfogyasztás: 50L/min

Légnyomás: 6-10 bar

5. a tápegység

AC 220V 50Hz, 2.5KVA; feszültség ingadozás kell nem nagy, mint 5 %-a hitelminősítő feszültség; Ne használja a CMM más nagy teljesítményű elektronikus eszközökkel együtt, mint a légkondicionáló, sokszorosító gép, aprító, stb. Az együtt használata nélkülözhetetlen, legyen szíves örökbe szigetelő transzformátor vagy nagyfrekvenciás zaj szűrő.

6. az alap rezgés követelmény

Rezeg a frequency≤10Hz amplitude≤0.5 mm

10 Hz < rezeg frequency≤30 Hz amplitude≤1mm

Rezget infó > 30 Hz amplitude≤3μm

7. kirakodás

CMM power control rendszer és pc rendszer megbízható és stabil munka biztosításához kell felszerelni CMM, független és megbízható földelő rendszerrel. A földelő rendszer kialakítása, helyi aktuális állapotának megfelelően kell és földelési ellenállás 4 ohm alatt.

Rossz geológiai feltétel esetén a lecsupaszított földelő berendezés kell elfogadni, amelyek horganyzott lapos acélból készült hegesztettek és a pályán megvédeni magát. A földelési ellenállás 4 ohm alatt kell lennie, vagy a földelő berendezés kell meghosszabbítsák.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:overseas@cmm-nano.com