Haza > Megoldások > Tartalom

A katalizátorok, az ipari fejlődés--híd koordinálja mérési gép (CMM)

Aug 08, 2016

1960 óta az ipari termelés fejlődött nagyon gyorsan. Különösen azután, hogy a nő gépi szerszámok, gépek, gépkocsi Légiipar és elektronika ipar különféle speciális vizsgálati technológia és eszközök szükségesek, így a három koordináta mérési gép , amely megtestesíti a 3D-s mérési technológia merül fel abban a történelmi pillanatban, és gyors fejlődése és fejlesztése.

A mérési pontosság, a hagyományos mérési eszközök (mint például a Mikrométer, körző, Mérőhasáb, stb), általában alacsony, ami lehet használni a mezőt, amelynek általános pontossága nem magas. De a high-tech termékek, a mérési adatok nem teljesül, és ez költségek a munkaerő anyagi erőforrások egy-egy apró alkatrészek mérésére. A felbukkanás-ból három koordináták hivatalosan is megdöntötte a nehéz probléma.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

1956-ban a világ első koordináta mérőgép által kifejlesztett brit FERRANTI társaság, majd után egy sor javulást, 1964-ben a svájci SIP cég elkezdte szoftver segítségével mérni a távolságot a pontot, amely megnyitotta a szoftver mérés alkalmazását. Után a gyors fejlődés a számítógépes technológia CNC korszak jön, a függvény a koordináta mérőgép erősebb és a mérési pontosság magasabb.

A fejlődés a tudomány és a technológia, a függvény pontosság és a minőség a három koordináta mérési gép is fokozatosan javítani, különösen a kutatás és fejlesztés, gépi szerszámok, gépek, autó, repülőgép és különböző bonyolult alkatrészek gyártása. A válasz a globális verseny feldolgozóipari is nagy jelentőséget tulajdonít a megmunkáló hatékonyság javítása és a termelési költségek csökkentése. Ezek közül a legfontosabb, hogy magas minőségű termékek. Annak biztosítása érdekében, a méret, az alkatrészek és a műszaki teljesítmény megfelel a követelményeknek, a vállalatok ki szigorú minőségirányítási. Csak a garancia a magas színvonalú termelés előfeltétele a gyártó megvalósítani túlélésében és fejlődésében.

Három koordinálja a mérési gép-val a nagy pontosság, magas rugalmas és kiváló digitális képesség modern design, fejlesztési, gyártási, feldolgozási és gyártási minőségbiztosítás fontos eszköze lesz.Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:overseas@cmm-nano.com