Haza > Megoldások > Tartalom

A Reverse Engineering a penész gyártási alkalmazása

A fordított tervezési munka lehet, hogy nagyobb kihívás, mint egy top-down tervezés. Előtt a tervezés, a termék akkor meg kell próbálni megérteni a design elképzelést, eredeti modell, ezen az alapon is kell megjavítani, vagy a hibák az eredeti modell. Bizonyos szempontból a design fordított azt is újratervezni. Megkezdése előtt a fordított tervezési, kell végezniük gondos elemzését részek, amelyek főként az alábbi pontokat:

(1) meghatározzák az átfogó gondolat, hogy a design, rendszeres elemzését a modell a munkadarab. A modell elsősorban osztják be több jellemzők terület arra a következtetésre jutott a teljes tervezési, gondoltam, és nehéz megtalálni, elérni, hogy alapvetően elég jól.

(2) a alapvető szerkezete egy modell, amely kapcsolódik a választás a megfelelő design szoftver és a szoftvermodulok alakja ívelt felszíni típusának meghatározásához. A szabad formájú felületre, például autó, motorkerékpár #39; s külső és belső dekoráció, stb., melyek befedik általában kell elfogadni a megfelelő kiigazítást görbe és felszíni modul; Az elemi analitikus hajlított felület részek, sík, henger, kúp felület nincs szükség, mert a mérték szerinti adatok is nyilván tudjuk, hogy sík vagy hengeres felület.

Tény, hogy egyes oszlopok, domború platform jellemzője a kontúr volt meghatározása után, a teljes mérési egység modell együtt létrehozott ellenőrzési adatokat. Kell választani az egyes ellenőrzési pontok vagy vonalak, amelyek minősége is jobb.


Kérjük, tájékoztassa a nekünk, ha bármilyen kérdés vagy tanácsadás

E-mail:Overseas@CMM-Nano.com