Nagy pontosságú fogaskerék-mérőműszer, nagy pontosságú sebességmérő műszer

1. Az elektronikát a típusmérés elvének megfelelően fogadja el
2.A nagy pontosságú mozgásvezérlő gép, a természetes márvány talapzat integrációja
3. A fogadó struktúra ésszerű, jó merevség, nagy pontosság

Termék részletek

Kína egyik vezető gyártója és szállítója a nagy pontosságú nagy pontosságú fogaskerék-mérőgép, nagy pontosságú sebességmérő műszer, itt van a kapcsolata.

Használat:

A GRADEY típusú fogaskerék-mérőkészülék alapkonfigurációja az egyenes csavarvonalú henger alakú különböző formák mérése, főzőlapkal, borotvával, hornyoló szerszámmal teljesen működőképes szoftverrel, továbbá a turbina, a féreg, a kúpos kúpos spirális kúpkerekes és egyéb szoftver. Széles körben használt gépjármű, szerszámgép, motoripar, műszerek és mérők, köztük a nagy hajóépítés, kohászat, bányászat, nehézipari gépek, tudományos kutatási részlegek és a mérőtermi vizsgálat pontossága.

Jellemzők:

A GRADEY fogaskerék-mérőközpont a legmodernebb technológiával rendelkező legmodernebb csúcskategóriás mérési központ, a legújabb hardverkonfiguráció, az elektronikát alkalmazza a típusmérési elvre, a nagy pontosságú mozgásvezérlő gép, a természetes márvány talapzat integrálására, az importált nagy pontosságú gördülési útmutatót, a teljes Dinamikus válasz, nagy pontosságú mikrométeres érzékelők és nagysebességű adatgyűjtő és -feldolgozó rendszer stb., A befogadó szerkezet ésszerű, jó merevség, nagy pontosságú, stabil érték, jó megjelenés.

A fő test négy koordináta mérőrendszerrel, új analóg vezérlési móddal, nagy dinamikus stabilitással, nagy zárt hurkú adatfeldolgozási időt takarít meg, importált közvetlen hajtású motorral és Japán nagy teljesítményű szervizmotorral, Németország importált körkörös rácsával, Nagy-Britannia Renishaw lineáris rács, az importált érzékelők, a zárt rendszer javítása, a mérési pontosság a rendszer.

paraméterek:

TÍPUS

GRADEY-H300

GRADEY-H600

A modul mérhető

0,2 ~ 15 mm-es

0,5 ~ 20mm

Max. OD mérhető

300mm

600mm

Fel és lefelé

20 ~ 500mm

20 ~ 500mm

Szonda függőleges mérés

320mm

360mm

A spirálszög tartománya mérhető

0 ~ 90 °

0 ~ 90 °

Max. A munkadarab súlya mérhető

150kg

500kg

Méretek (cm)

140x110x165

170x130x220

Sebességváltó, belső sebességváltó SW

Alapértelmezett

Alapértelmezett

Főzőlap, borotva, hornyoló szerszám SW

Alapértelmezett

Alapértelmezett

Turbo, féreg SW

Alapértelmezett

Alapértelmezett

Jobb kúp, ívelt fog SW

Alapértelmezett

Alapértelmezett


Vizsgálat