Forgógémes koordináta mérőgép, bak CMM, padló típusú CMM, bak-típusú mérőgépek

1.Adopt nemzetközi fejlett végeselemes (FEM, a végeselemes) tervezés 2.Overall mechanikus használatra padló típusához gantry szerkezetet 3.Optional nagy pontosságú munkaasztal

Termék részletek

Mint az egyik vezető kínai gyártók és a beszállítók nagy pontosságú kis bak koordináta mérőgép, van két fajta bak IPS beleértve a kis méret és a nagy size.g vagyunk itt vár a kapcsolat.

Választható modellek:

TÍPUS

Modell

Hatótávolság

Modell

Hatótávolság

Modell

Hatótávolság

Kicsi

Titan 153012

1500 × 3000 × 1200

Titan 184014

1800 × 4000 × 1400

Titan 203015

2000 × 3000 × 1500

Nagy

Összefoglaló (XYZ)

X (1500-3000)

Y (3.000-12.000)

Z (1500-2500)

Technológia:

1. El kell fogadni a nemzetközi fejlett végeselemes (FEM, végeselemes módszer) design, a matematikai módszer közelítő elvégzésére szimuláció a valós fizikai modell alapján különböző munkakörülmények miatt a modell hiba minimális, és ezáltal stabil megoldás optimalizálja a paraméterek és a tervezési rendszer.

2. Általános mechanikai használat padozat bak szerkezete, felépítése az általános elrendezést egy nyitottabb mérési helyet biztosít hatékony mérési megoldás nagyméretű, nehéz munkadarabot.

3. Választható nagypontosságú munkaasztal, amely a munkapad követelményeinek megfelelően a különböző ügyfelek számára, hogy a tökéletes megoldás megtalálását kereslet nagy fény mérésére vonatkozó követelményeket sokkal kényelmesebb.

4. Három tengely jóminőségű gránit, precíziós köszörülés és teherbíró után mesterséges öregítés garantálja az a három tengely kalauz elérte 000 szint

5. Három tengely elfogadja nyugalmi légnyomás légcsapágyhatás kalauz módon áll légcsapágyakkal öntisztító, előre be- és nagy pontossággal.

6. elfogadva hőmérséklet kompenzációs rendszer, díszíteni egy hőmérséklet-érzékelő minden tengelyen, valamint a munkadarab és a mérési tér elrendezése van egy hőmérséklet-érzékelő, megszerzése valós idejű mérési folyamat hőmérséklet kompenzációt.

7. Három tengely meghajtású rendszer fogadja az egyedülálló, szabadalmaztatott technológia teszi a mozgás rendszer nyomon kisebb hibával és a rendszer válaszadási sebessége gyorsabb, és jelentősen javítja a dinamikus teljesítményt a nagy mérőberendezést, csökkenti a mozgás tehetetlenségi hatások mérési pontosságot.

8. CMM csatlakozott a védelmi rendszer, beleértve az őszi védelmét Z tengely mérőfej ütközésre figyelmeztető rendszer és a valós idejű nyomon követését és ellenőrző rendszer, amely nagyban javítja a biztonságot célszerűség a nagy CMM.

Választható szonda Head:

PH10M / PH10MQ + SP25
Motoros indexelés érzékelõfejjel
SP80
Scanning érzékelõfejjel

PH20
Öt-tengely kötés érzékelõfejjel
REVO
Nagy sebességű, nagy pontosságú öttengelyes pásztázószondás


Tanúsítvány:

Minőségi bizonyítvány
PTB
 rubber shock pad 106 pieces fixture
Kalibrációs tanúsítvány Kalibrációs tanúsítvány
 high quality with calibration certificate high quality with calibration certificate

Választható kiegészítők:

alkatrész Modul Change Frame


Vizsgálat