Kézi koordináta mérőgép, manuális CMM, Promas 564

1.y tengely útmutató-módon fogad fecskefarok típusú, amely nagy pontosságú és jó stabilitást. 2.Software fogad Rational MIT 3.Y tengely útmutató-módon fogad fecskefarok típusú, amely a jó stabilitást.

Termék részletek

Mint az egyik vezető kínai gyártók és beszállítók kézi koordináta mérőgép, kézi CMM, promas 564, akkor itt vár a kapcsolat.

Áttekintés:

1. elfogadása a fejlett FEM (végeselem módszer) segítségével egy erős merevségű, kis geometria hiba, nagy pontosságú, nagy teljesítményű és nagy stabilitást.

2. Y tengely útmutató-módon fogad fecskefarok típusú, amely a jó stabilitást.

3. Három tengely elfogadása nyugvó légnyomás légcsapágyhatás kalauz módon áll légcsapágyakkal öntisztító, előre be- és nagy pontosságú, garantálja a nagy span a csapágyak, erős anti-leng, kis ellenállás, nincs kopás és stabil mozgás.

4. elfogadása világhírű tükröző fém szalag mérőskála rendszer, amely szoros hőtágulási együtthatója a legtöbb munkadarab és biztosítsa a jól reprodukálható.

5. Szoftver elfogadja saját tulajdonú szellemi tulajdon és erős funkciója Rational MIT szoftverrel. A tökéletes mérési és online funkcióval, ez megfelel az ügyfél kihívást igény egy átfogó mérési megoldást.

paraméterek:

TÉTEL RÉSZLETEK
típus Promas564
vonalas méretarány RENISHAW rács uralkodók Britannia
Állásfoglalás a RENISHAW olvasó fej 1.0um
Mérési tartomány 500mm × 600mm × 400mm
MPEe E≤3.5 + 4L / 1000um
MPEP R≤3.8um

Választható szonda:

MCP MH20I
Renishaw MCP ProbeRenishaw Mh20I Probe

Vizsgálat