Nagy pontosságú koordináta mérőgép, Nagy pontosságú híd CMM, Nagy pontosságú CMM

1.A továbbfejlesztett és a legfontosabb gépek
2.Innovatív megjelenés kialakítása
3. Egyedi vezetékes átviteli szabadalmi technológia és a hőmérséklet-kompenzációs rendszer

Termék részletek

Mint az egyik vezető kínai gyártók és a beszállítók nagy pontosságú koordináta mérőgép , nagy pontosságú CMM , kiváló minőségű CMM , nagy pontosságú CMM , kiváló minőségű méréstechnikai eszközök , nagy pontosságú híd típusú IPS, akkor itt vár a kapcsolatba lépni.

Termék áttekintés:

Nagy pontosságú mozgó híd típusa (Royal) a fejlett és a legmodernebb gépekkel, az innovatív megjelenés kialakításával. Az átviteli rendszer egyedülálló szabadalmaztatott technológiát alkalmaz, tökéletes vezérlőrendszerrel és hőmérsékletkompenzáló rendszerrel ellátva. A Royal sorozat kiváló teljesítményt és potenciális jövőbeli frissítést biztosít. Széles körben használják a műhely helyszínének tervezésében, folyamatában, minőségellenőrzésében, a pontosság nagyobb.

Fő jellemzője a nagy pontosságú, nagy hatékonyságú, amely a legtöbb apró munkadarab-felismeréshez és hátramenethez alkalmazható.

paraméterek:

TÍPUS

Modell

Hatótávolság

Modell

Hatótávolság

Modell

Hatótávolság

Közepes

Royal7106

700 * 1000 * 600

Royal 9128

900 * 1200 * 800

Royal9158

900 * 1500 * 800

Nagy

Royal121510

1200 * 1500 * 1000

Royal122010

1200 * 2000 * 1000

Royal152112

1500 * 2100 * 1200

Jellemzők:

Nyitott munkaállvány nagy terhelésmérési térrel, feltéve, hogy a nagy munkadarab számára megbízható előfeltételeket biztosít.

Az egyedülálló huzalátviteli szabadalmi technológia és a hőmérséklet-kompenzáló rendszer teszi a rendszer mozgási jellemzőit, a merevség és a pontosság jelentősen javul.

Kombinálja a stabilitást, a nagy pontosságot és a nagy hatásfokú tervezést, hogy a felhasználók költséghatékonyan tökéletes megoldást nyújtsanak

Műszaki leírás:

1, végeselem módszerrel (FEM, végeselem módszerrel)

A nemzetközi fejlett elemes módszer (FEM, a véges elem módszer) elfogadását úgy tervezték, hogy a valós fizikai modellhez közelítő matematikai módszert különbözo munkakörülmények között szimulálták, a paraméterek és a tervezési rendszer optimalizálásával a modell hibáját a minimumra És stabil oldatot hoznak létre.

2. Átlagos által elfogadott légpárna

Az egész gép a levegő csapágyszerkezetet alkalmazza, hogy biztosítsa a vezető pontosságát az egész utazás során.

3, vezetés rendszer tartalmaz egyedülálló, szabadalmaztatott technológia

A vezetékes átvitel a kisebb követési hibának és gyorsabb válaszadási sebességnek a mozgás folyamatában, és nagymértékben javítja a mérőberendezés dinamikus teljesítményét, így a maximális csökkenti a mérési pontosságot befolyásoló tehetetlenségi tehetetlenséget. És frissítse a hagyományos fordulatszámú motor speciális kódoló motorját.

4, egyedülálló szabadalom csillapító mechanizmussal

Miközben javítja a csillapítási hatást, növeli a párnázó eszköz merevségét, szerkezete egyszerű és megbízható, könnyen használható és alacsony költséggel.

5, Hőmérséklet-kompenzált rendszert

Az egész gép hőmérséklet-kompenzáló rendszerrel rendelkezik, mindegyik tengelyen van egy hőmérséklet-érzékelő, valamint a munkadarab és a mérési helység mindegyikének hőmérséklet-érzékelője van, a hőmérséklet-kompenzáció hőmérséklet-kompenzációt végez.

6. Air ellensúly

Elfogadva az európai fejlett pneumatikus mérlegtechnikával, a felfüggesztéses hengerrel a tengelyirányú mozgás és az átviteli rendszer közötti interferencia elkerülése, a mérőműszer pontosságának és hosszú távú stabilitásának javítása érdekében.

7, leolvasó rendszer

Az RTLC rács és a TONIC olvasófej használata (fő jellemzője az IN-TRAC ™ referencia nulla, csak nyomja meg az automatikus fázis-moduláció gombját, egyedi).

8. Az ellenőrzési rendszer

Az ellenőrző rendszer elfogadja a jól ismert, exkluzív, Európában előrehaladott felgyorsító kettős számítógépek vezérlőrendszerét, amely nagyban növeli a rendszer megbízhatóságát és az anti-zavaró képességét.

Opcionális szondafej:

PH10M / PH10MQ + SP25
Motorizált indexelő szondafej
PH20
Öt tengelyes összekötő szondafej


SP80
Szondázó szonda fejét
REVO
Nagysebességű, nagy pontosságú, öt tengelyes szkenner

Szelektív tartozékok:

Anti-vibrációs párna
alkatrész Modellváltási keret

Képesítés:

Minőségi bizonyítvány
PTB
Kalibrációs tanúsítvány Kalibrációs tanúsítvány


Fából készült tokok:

Általános típus
Vízállóság


Vizsgálat