Nagy pontosságú koordináta mérőgép, Nagy pontosságú híd CMM, Nagy pontosságú CMM

Nagy pontosságú koordináta mérőgép, Nagy pontosságú híd CMM, Nagy pontosságú CMM
Csevegj most
Termék részletek

Mint az egyik vezető kínai gyártók és a beszállítók nagy pontosságú koordináta mérőgép , nagy pontosságú CMM , kiváló minőségű CMM , nagy pontosságú CMM , kiváló minőségű méréstechnikai eszközök , nagy pontosságú híd típusú IPS, akkor itt vár a kapcsolatba lépni.

Termék áttekintés:

Nagy pontosságú mozgó híd típusa (Royal) a fejlett és a legmodernebb gépekkel, az innovatív megjelenés kialakításával. Az átviteli rendszer egyedülálló szabadalmaztatott technológiát alkalmaz, tökéletes vezérlőrendszerrel és hőmérsékletkompenzáló rendszerrel ellátva. A Royal sorozat kiváló teljesítményt és potenciális jövőbeli frissítést biztosít. Széles körben használják a műhely helyszínének tervezésében, folyamatában, minőségellenőrzésében, a pontosság nagyobb.

Fő jellemzője a nagy pontosságú, nagy hatékonyságú, amely a legtöbb apró munkadarab-felismeréshez és hátramenethez alkalmazható.

paraméterek:

TÍPUS

Modell

Hatótávolság

Modell

Hatótávolság

Modell

Hatótávolság

Közepes

Royal7106

700 * 1000 * 600

Royal 9128

900 * 1200 * 800

Royal9158

900 * 1500 * 800

Nagy

Royal121510

1200 * 1500 * 1000

Royal122010

1200 * 2000 * 1000

Royal152112

1500 * 2100 * 1200

Jellemzők:

Nyitott munkaállvány nagy terhelésmérési térrel, feltéve, hogy a nagy munkadarab számára megbízható előfeltételeket biztosít.

Az egyedülálló huzalátviteli szabadalmi technológia és a hőmérséklet-kompenzáló rendszer teszi a rendszer mozgási jellemzőit, a merevség és a pontosság jelentősen javul.

Kombinálja a stabilitást, a nagy pontosságot és a nagy hatásfokú tervezést, hogy a felhasználók költséghatékonyan tökéletes megoldást nyújtsanak

Műszaki leírás:

1, végeselem módszerrel (FEM, végeselem módszerrel)

A nemzetközi fejlett elemes módszer (FEM, a véges elem módszer) elfogadását úgy tervezték, hogy a valós fizikai modellhez közelítő matematikai módszert különbözo munkakörülmények között szimulálták, a paraméterek és a tervezési rendszer optimalizálásával a modell hibáját a minimumra És stabil oldatot hoznak létre.

2. Átlagos által elfogadott légpárna

Az egész gép a levegő csapágyszerkezetet alkalmazza, hogy biztosítsa a vezető pontosságát az egész utazás során.

3, vezetés rendszer tartalmaz egyedülálló, szabadalmaztatott technológia

A vezetékes átvitel a kisebb követési hibának és gyorsabb válaszadási sebességnek a mozgás folyamatában, és nagymértékben javítja a mérőberendezés dinamikus teljesítményét, így a maximális csökkenti a mérési pontosságot befolyásoló tehetetlenségi tehetetlenséget. És frissítse a hagyományos fordulatszámú motor speciális kódoló motorját.

4, egyedülálló szabadalom csillapító mechanizmussal

Miközben javítja a csillapítási hatást, növeli a párnázó eszköz merevségét, szerkezete egyszerű és megbízható, könnyen használható és alacsony költséggel.

5, Hőmérséklet-kompenzált rendszert

Az egész gép hőmérséklet-kompenzáló rendszerrel rendelkezik, mindegyik tengelyen van egy hőmérséklet-érzékelő, valamint a munkadarab és a mérési helység mindegyikének hőmérséklet-érzékelője van, a hőmérséklet-kompenzáció hőmérséklet-kompenzációt végez.

6. Air ellensúly

Elfogadva az európai fejlett pneumatikus mérlegtechnikával, a felfüggesztéses hengerrel a tengelyirányú mozgás és az átviteli rendszer közötti interferencia elkerülése, a mérőműszer pontosságának és hosszú távú stabilitásának javítása érdekében.

7, leolvasó rendszer

Az RTLC rács és a TONIC olvasófej használata (fő jellemzője az IN-TRAC ™ referencia nulla, csak nyomja meg az automatikus fázis-moduláció gombját, egyedi).

8. Az ellenőrzési rendszer

Az ellenőrző rendszer elfogadja a jól ismert, exkluzív, Európában előrehaladott felgyorsító kettős számítógépek vezérlőrendszerét, amely nagyban növeli a rendszer megbízhatóságát és az anti-zavaró képességét.

Opcionális szondafej:

PH10M / PH10MQ + SP25
Motorizált indexelő szondafej
PH20
Öt tengelyes összekötő szondafej


SP80
Szondázó szonda fejét
REVO
Nagysebességű, nagy pontosságú, öt tengelyes szkenner

Szelektív tartozékok:

Anti-vibrációs párna
alkatrész Modellváltási keret

Képesítés:

Minőségi bizonyítvány
PTB
Kalibrációs tanúsítvány Kalibrációs tanúsítvány


Fából készült tokok:

Általános típus
Vízállóság


Vizsgálat